تکار تراپی
فهرست مطالب

مقاله ای که پیش روی شماست به هدف بررسی موضوع تکار تراپی نگاشته شده است. چنان چه شما نیز از دردهای استخوانی و یا مفصلی رنج می برید و به دنبال راهی برای درمان آن و بهبود درد خود می باشید، خواندن این مقاله را به شما توصیه می کنیم.

در این مقاله می خوانیم:

تکار تراپی چیست

تکار تراپی چگونه انجام می گیرد؟

چگونگی عملکرد دستگاه تکار

نحوه عملکرد تکار تراپی خازنی

نحوه عملکرد تکار تراپی مقاومتی

تکار تراپی چه فوایدی دارد؟

تاثیرات تکار تراپی

کاربرد تکار تراپی در زیبایی

کاربرد تکارتراپی در فیتنس

کاربرد تکارتراپی در درمان آسیب ها

کاربرد تکارتراپی پیش و پس از عمل جراحی

ویژگی های دستگاه تکارتراپی

تعداد جلسات تکارتراپی

کاندیدهای انجام تکارتراپی

عوارض ناشی از تکارتراپی

مدت زمان ماندگاری تکارتراپی

فیزیوتراپی چیست

شرحی بر فیزیوتراپی معینی

ختم کلام

 

درمان التهابات کوچک و بزرگ

در گذشته ای نه چندان دور، التهابات کوچک و بزرگ را که در قسمت های مختلف بدن بوجود می آمد، به کمک ابزار تولید کننده یک نیروی خارجی، تحت درمان قرار می دادند. از جمله این روش های درمانی می توان به پرتو درمانی به کمک فرکانس بالا و شاک ویو تراپی اشاره کرد.

همچنین در گذشته، اولتراسوند یا ماکروویو جزو درمان های پرطرفدار برای درمان دردهای عضلانی به شمار می رفتند. پزشکان برای درمان این گونه از دردها، برای دسترسی به لایه های عمیق عضلانی و درمان دردهای آن بخش ها، مجبور به استفاده از نیروی بسیاری بودند.

این نیروی زیاد و فرکانس های بالا، سبب ایجاد عوارض جانبی در بیماران می شود. از همین رو بسیاری از افرادی که از دردهای عضلانی رنج می بردند، تمایلی به بهره گیری از این ابزار، از خود نشان نمی دادند.

اما امروزه، با کمک علم و تکنولوژی و یافتن راه های جدید درمانی، درمان دردهای عضلانی با روش هایی که کمتر تهاجمی می باشند، امکان پذیر گشته است. درمان به کمک روش های طبیعی و با بهره گیری از عملکرد طبیعی بدن برای بهبود درد و التهاب، از دستاوردهای نوین علم بیوتکنولوژی به شمار می رود.

تکارتراپی از انواع درمان های فیزیوتراپی می باشد. این روش درمانی توسط سرکار خانم معینی متخصص در امر انواع درمان های فیزیوتراپی، بسیار توصیه شده است.

پیشنهاد می کنیم از پست هزینه لیزر تراپی دیدن کنید.

تکار تراپی چیست

تکار تراپی چیست
تکار تراپی چیست

تکارتراپی، یک روش جدید و نوین برای درمان بیمارانی است که نیاز به فیزیوتراپی دارند. این روش درمانی که به تازگی پا در عرصه توانبخشی نهاده است، از نوعی گرمای عمقی بهره می گیرد. گرمایی که در روش تکارتراپی به بدن انتقال می یابد، انرژی گرمایی را به عمیق ترین قسمت های بافت منتقل می کند.

انرژی منتقل شده به بدن، سبب می گردد که اثرات بیولوژیکی در بافت ها ایجاد شده و در نتیجه این تغییرات، پروسه فعال سازی بافت آغاز می گردد. در نتیجه تداوم درمان، فرایند ضدالتهاب، سبب بهبود بافت می گردد.

روش تکارتراپی، یک روش پرکاربرد در فیزیوتراپی به شمار می رود. این روش تاثیرات بسیار مثبتی را بر روی بیماران نیازمند به فیزیوتراپی در دوران ریکاوری دارد. روش تکارتراپی علاوه بر کاهش دوران ریکاوری بیماران، سرعت بهبودی را نیز تا حد بسیاری، افزایش می دهد.

از طرفی، تاثیری که این روش در بر طرف کردن التهابات و کنترل درد در قسمت عضلات دارد، بسیار مشهود می باشد. همچنین، روش تکارتراپی، تاثیرات بسیار مثبتی بر از بین بردن التهابات بخش تاندون ها و لیگامان ها و غضروف ها و استخوان ها دارد.

برطرف کردن چسبندگی ها و کوتاهی هایی که در نتیجه عمل های جراحی بوجود می آید

پزشکان برای برطرف کردن چسبندگی ها و کوتاهی هایی که در نتیجه عمل های جراحی بوجود می آید نیز، روش تکارتراپی را تجویز می نمایند. زیرا که این روش برای برطرف کردن این چسبندگی ها بسیار مؤثر عمل کرده است.

واژه تکار، که یک کلمه اختصاری می باشد، از روش های نوین کاهش درد به شمار می رود. واژه تکار از   Capacitive and Resistive Transfer Energy گرفته شده است، که به معنای تحریک روند ترمیمی فیزیولوژیکی و بالا بردن سرعت مدت زمان بازسازی می باشد.

در این روش امواج رایو فرکانس، برای انتقال انرژی گرمایی به بافت بدن، استفاده می شوند. تکار با عنوان RF در فیزیوتراپی نیز، شناخته می شود. این امواج، کاملاً با بدن انسان سازگاری داشته و هیچ گونه عارضه ای را برای بیمار، به دنبال نخواهد داشت.

در این مقاله سعی داریم به بررسی موضوع ” تکار تراپی ” بپردازیم. در این راستا به معرفی دکتر معینی، متخصص در امر فیزیوتراپی پرداخته ایم و از راهنمایی های ایشان در این زمینه، بهره گرفته ایم. از تمامی علاقمندان به مبحث تکار تراپی، دعوت می کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه شوند.

تکار تراپی چگونه انجام می گیرد؟

تکار تراپی چگونه انجام می گیرد؟
تکار تراپی چگونه انجام می گیرد؟

عمل تکارتراپی، به کمک دستگاه تکار انجام می گیرد. این دستگاه دارای دو نوع پروب می باشد. این دو نوع پروب، خازنی و مقاومتی می باشند.

از نوع خازنی آن، برای درمان قسمت های عضلانی و بافت های نرم استفاده می شود. این در حالیست که از پروب نوع مقاومتی، برای درمان نواحی استخوانی، تاندون ها و مفاصل استفاده می شود.

روش درمانی تکارتراپی، سبب می گردد تا جریان خون در بافت و یا عضو مورد نظر، به صورت یکنواخت و عمقی افزایش یابد. این عمل بدون ایجاد هیچ نوع عارضه در سطح پوست، انجام می گیرد. در تکارتراپی، در حقیقت گرما به داخل بافت صدمه دیده توسط جریان الکتریسیته، منتقل می گردد.

این کار به وسیله دو پروب یا همان الکترود انجام می گیرد. گرمای حاصله از جریان الکتریسیته در بافت آسیب دیده، سبب افزایش خون رسانی و به دنبال آن، افزایش میزان اکسیژن و مواد غذایی در آن قسمت می گردد.

این عمل، متابولیسم سلول را افزایش می دهد. به دنبال افزایش متابولیسم در بافت آسیب دیده، فرآیند التیام و بهبود، انجام می گیرد و درد فرد در ناحیه مورد نظر، کاهش می یابد. در روش درمانی تکارتراپی، پلاریته جریان فرکانسی دائما و به سرعت در حال تغییر می باشد.

این امر، سبب ایجاد یک حرکت ناهمگون یونی در بافت آسیب دیده می شود. این عمل یک انرژی جنبشی در بافت ایجاد می کند و این انرژی جنبشی است که گرما را در بافت ایجاد می نماید. گرمای حاصل شده، تاثیرات مثبت بیولوژیکی بر روی قسمت آسیب دیده می گذارد.

شما در حال خواندن مقاله ای مرتبط با تکارتراپی می باشید.

چگونگی عملکرد دستگاه تکار

چگونگی عملکرد دستگاه تکار
چگونگی عملکرد دستگاه تکار

همان طور که در بخش پیشین به آن اشاره شد، در تکارتراپی، از پروب هایی برای ارتباط بین بیمار و دستگاه استفاده می گردد. دو نوع پروبی که در دستگاه تکار از آن بهره گرفته می شود، این اجازه را به کاربر دستگاه می دهد تا متناسب با شرایط بیمار، اقدام به درمان نقطه آسیب دیده بنماید.

همچنین تنظیمات این دستگاه، به راحتی انجام می گیرد و کاربر دستگاه، نیازی به انجام کارهای پیچیده به جهت تنظیم دستگاه، ندارد. پروب های مرتبط با موارد سطحی و بافت هایی با محتوای آب زیاد، همانند پوست و عضلات، از نوع خازنی می باشد.

این در حالی است که پروب های مقاومتی، برای موارد عمقی تر به کار برده می شوند. این بافت ها عموماً از مقاومت بسیاری برخوردارند و آب کمتری در این بافت ها وجود دارد. از جمله بافت های عمقی، استخوان ها، بافت های چربی و تاندون ها می باشند.

اما سؤالی که در اینجا مطرح است، چگونگی عملکرد دستگاه تکار می باشد. در ذیل به مواردی مرتبط با نحوه عملکرد این دستگاه اشاره کرده ایم:
  • این دستگاه سیگنال های عصبی را که سبب کاهش درد می گردد، به مغز ارسال می کند. همچنین در مواردی، این سیگنال های ارسالی از دستگاه تکار، جلوی انتقال پیام درد از قسمت آسیب دیده به مغز را می گیرند.
  • جریان خون تا حد قابل توجهی افزایش می یابد و میزان اکسیژن رسانی به بافت آسیب دیده بیشتر می گردد.
  • از طرفی میزان اکسیژن و اکسیژن رسانی، هر دو افزایش می یابد.
  • عضلات توانایی انقباض و انبساط را پیدا می کنند.
  • میزان قطر عروق خونی پس از استفاده از دستگاه تکار، افزایش می یابد.
  • گرما به کمک دستگاه تکار تا عمق دلخواه از بدن می تواند نفوذ کند.

 

در این مقاله موضوع ” تکارتراپی ” مورد بررسی قرار گرفته است. در این زمینه به معرفی دکتر معینی متخصص در امر فیزیوتراپی می پردازیم.

نحوه عملکرد تکار تراپی خازنی

نحوه عملکرد تکار تراپی خازنی
نحوه عملکرد تکار تراپی خازنی

در روش درمانی تکار تراپی خازنی یا همان Capacitive ، تمرکز اصلی بر روی بافت های نرم می باشد. در این روش بافت های نرم عضلات و لنف و وریدها، تحریک می گردند. از این روش، از یک صفحه و الکترود عایق دار به جهت درمان بافت هایی استفاده می گردد که مقاومت کمی در برابر جریان الکتریکی از خود نشان می دهند.

این بافت ها می توانند از نوع، پوست، بافت همبند، سیستم گردش خون و سیستم لنفاوی باشند. لذا از این روش، تنها می توان در شروع درمان و درمان های سطحی بهره گرفت. همچنین روش تکار تراپی خازنی، در درمان بافت های نرم و هیدراته نیز مؤثر می باشد.

نحوه عملکرد تکار تراپی مقاومتی

نحوه عملکرد تکار تراپی مقاومتی
نحوه عملکرد تکار تراپی مقاومتی

روش درمان تکار تراپی مقاومتی با کمک الکترودهای بدون عایق انجام می گیرد. از این روش برای تحریک بافت های بسیار مقاوم بهره گرفته می شود. به عنوان نمونه، می توان به استخوان ها، غضروف ها، تاندون ها، رباط ها، فاشیا و بافت های فیبروتیک، اشاره کرد.

به کمک روش مقاومتی، می توان با قرار دادن الکترودها در مکان صحیح، درمان را در بخش مشخصی از بدن، مترکز کرد. درمان در مسیر جریان بین الکترودها، انجام می گیرد. به طور خلاصه، از روش درمان مقاومتی، برای درمان های عمیق و موضعی برای مفصل ها، ماهیچه ها و تاندون ها، بهره گرفت.

به گفته دکتر معینی، متخصص در امر فیزیوتراپی  و درمان تکار تراپی، به صورت کلی، در هر دو نوع درمان، چه از نوع خازنی و چه از نوع مقاومتی، چنان چه درمان به صورت متناوب و مرتب انجام گیرد، تاثیرپذیری بهتری را خواهد داشت.

در مقاله ای که پیش روی شماست، موضوع ” تکار تراپی ” مورد بررسی قرار گرفته است. چنان چه شما نیز از علاقمندان به این موضوع می باشید، با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.

تکار تراپی چه فوایدی دارد؟

تکار تراپی چه فوایدی دارد؟
تکار تراپی چه فوایدی دارد؟

تکار تراپی اثرات بسیار مثبتی بر روی اندام ها و بافت های آسیب دیده دارد. تکار تراپی می تواند روند طبیعی ترمیم سلول ها در بدن را تا حد قابل توجهی، افزایش دهد. نکته جالب در زمینه تکار تراپی این است که از این روش درمانی می توان در موارد زیبایی نیز، بهره گرفت.

افزایش سرعت بهبودی در نقاط آسیب دیده و کمک به کاهش درد، از دیگر نکات مثبت بهره گیری از روش تکار تراپی می باشد. تاکنون تکار تراپی، نتایج بسیار مثبتی در درمان ستون فقرات، آسیب های پا و مچ پا، زانو و ران و همچنین شانه ها، مشاهده شده است.

به سبب نتایج مثبتی که تکار تراپی از خود نشان داده است، یکی از محبوب ترین درمان های مورد توجه ورزشکاران می باشد. در این قسمت به برخی از این فواید به صورت خلاصه اشاره می کنیم:

خاصیت ضد التهابی تکار تراپی

در روش درمانی از نوع تکار تراپی، متابولیسم سلولی تغییر می یابد. همچنین مکانیسم مرتبط با خاصیت ضد التهابی به صورت کاملاً طبیعی، تقویت می گردد. در مواقعی که عمل های حاد و مضمن انجام می گیرد، خاصیت ضد التهابی تکار تراپی، بسیار مفید واقع می گردد.

خاصیت تسکین دهندگی

افزایش دما که توسط دستگاه تکار در بافت آسیب دیده، بوجود می آید، باعث کاهش درد در آن قسمت می گردد. از طرفی، گرم شدن آن ناحیه، بافت مورد نظر را تحریک کرده و سموم جمع شده در ناحیه آسیب دیده را دفع می نماید. بدون تردید، این کار علاوه بر تسکین در ناحیه آسیب دیده، سبب تسهیل در بهبودی آن بافت نیز، می گردد.

کارکرد ورزشی و بهبود پس از آسیب دیدگی

در روش درمانی تکار تراپی، مایعات داخلی اندام های بدن، به حرکت در می آیند. این عمل سبب می گردد تا سموم تولید شده در بدن، به میزان قابل توجهی، دفع گردند. از طرفی تحریک مایعات داخل بدن، سبب می گردد تا سموم بیشتری پس از انجام حرکات ورزشی از بدن، خارج گردند.

این عملکرد تکار تراپی، سبب می گردد تا پارامترهای بایو مکانیکی بدن، بهبود قابل توجهی داشته باشند. به کمک روش تکار تراپی، ورزشکارانی که به جهت مشکلات عضلانی و مفصلی و یا هر گونه مشکل جسمی دیگر، مجبور به کناره گیری از ورزش شده اند، می توانند در کمترین زمان ممکن به دنیای ورزش بازگردند و بهبودی سریع را تجربه کنند.

شما در حال خواندن مقاله ای مرتبط با موضوع ” تکار تراپی ” می باشید.

ما را همچنان تا انتهای این مقاله همراهی کنید.

جذب و دفع سریع مایعات

در تکنولوژی تکار تراپی، سیستم لنفاوی و گردش خون در فرد بیمار، فعال می گردد. این عمل سبب می شود تا جذب مایعات خارج از سلول، تا حد قابل توجهی افزایش یابد.

تسهیل روند زخم شدن

افرادی که از روش تکار تراپی بهره گرفته اند، پس از مدت زمانی، سهولت زخم شدن در بافت های نرم را تجربه کرده اند. این نتیجه گشادتر شدن عروق بدن به جهت استفاده از روش تکار تراپی می باشد.

پس از استفاده از دستگاه تکار، عمل اکسیژن رسانی و رسیدن مواد مغذی به اندام های بدن بهتر انجام می گیرد. بیشتر این عملکرد تکار تراپی در موارد بسیار حاد و مزمن، قابل مشاهده تر می باشد. روش تکار تراپی تاثیر بسیار مثبتی بر روی فیبروزها در زمینه آسیب های مزمن، دارد.

نئوکلاژنز

همان طور که به آن اشاره شد، در این روش درمانی، میزان دمای داخل بدن، تا حد قابل توجهی بالا می رود. این افزایش داخلی دما، سبب می گردد تا فیبرهای کلاژن ساز تحریک گردند. تحریک این فیبرها و کلاژن سازی آنها، سبب می گردد تا اندام های بدن، سفت تر شوند.

پرولیپولیتیک

یکی از عواملی که سبب تخریب سلول های چربی می گردد، گرما می باشد. در روش تکار تراپی، حرارت قابل توجهی در بدن تولید می گردد که این گرما، سبب می گردد سلول های چربی شکسته شده و نابود شوند.

از طرفی در نتیجه این روش درمانی، هموستاز آب سلول تولید می شود که این عمل تاثیر شایانی در کاهش وزن دارد. اما از دیگر فواید تکار تراپی می توان موارد زیر را نیز در نظر گرفت:

  • کاهش درد و تورم
  • افزایش میزان اکسیژن
  • افزایش انرژی در بافت های صدمه دیده
  • تحریک بافت های نرم همچون عضلات و وریدها
  • بهبود سیستم ایمنی بدن
  • افزایش سرعت بهبودی بافت آسیب دیده
  • تقویت عضلات بدن
  • افزایش میزان انبساط و انقباض عضلانی
  • کم کردن دوره نقاهت
  • از بین بردن احساس درد و آرام کردن درد
  • بالا بردن قدرت ترمیم
  • تقویت کردن بافت های تضعیف شده
  • بالا بردن تبادلات بین سلولی
  • جذب مایعات اضافی جمع شده در بافت ها

 

در این مقاله، سعی داریم به بررسی موضوع ” تکار تراپی ” بپردازیم. در این راستا به معرفی دکتر معینی به عنوان بهترین فیزیوتراپیست در ارتباط با تکار تراپی، پرداخته‌ایم.

اگر شما نیز از دردهای مفصلی و استخوانی رنج می برید و به دنبال راهی برای درمان و تسکین درد خود می باشید،

تاثیرات تکار تراپی

تاثیرات تکار تراپی
تاثیرات تکار تراپی

همان طور که به آن اشاره کردیم، تکار تراپی، شیوه ای درمانی، همگام با تکنولوژی پیشرفته روز دنیا می باشد که از جمله روش های درمانی غیرتهاجمی در زمینه فیزیوتراپی به شمار می رود. همچنین این تکنیک، در طب فیزیکی و توانبخشی نیز، تاثیرگذار می باشد.

این روش به تازگی به دنیای ورزش و موسکولواسکلتال وارد شده است. تکار تراپی یکی از جدیدترین متد برای کاهش و بهبود درد به شمار می رود. امواج رادیویی تولید شده توسط دستگاه تکار، به بافت های صدمه دیده بدن، منتقل می شود.

این عمل هیچ گونه عوارض جانبی برای فرد بیمار نداشته و کاملاٌ روشی سازگار با بدن انسان می باشد. تکار تراپی سبب می گردد جریان خون در بافت های بدن افزایش یابد و سبب اکسیژن سازی در بافت می گردد.

اما چنان چه بخواهیم تاثیرات مثبت درمانی تکار تراپی را به اختصار ذکر کنیم، می توانیم به موارد ذیل اشاره کنیم:
  • سریع کردن بهبود بافتها در موارد مرتبط با آسیب های عضلانی، لیگامانی و تاندونی
  • مدت زمان ریکاوری و بهبودی را کم می کند
  • تاثیرات مثبت ضد درد در بدن ایجاد می نماید
  • افزایش عملکرد خون رسانی به بافت های صدمه دیده
  • افزایش جریان خون در بافت های آسیب دیده و در نتیجه آن، کاهش تورم در نواحی صدمه دیده
  • تاثیر قابل توجهی بر تقویت عضلات دارد
  • افزایش دامنه حرکتی در مفاصل آسیب دیده

کاربرد تکار تراپی در زیبایی

کاربرد تکار تراپی در زیبایی
کاربرد تکار تراپی در زیبایی

در بخش های پیشین به تاثیرات مثبت تکار تراپی در مبحث زیبایی اشاره کردیم. در این قسمت به برخی از تاثیرات مثبت این روش درمانی، در امر زیبایی اشاره خواهیم کرد:

  • بازسازی و جوان سازی پوست
  • برطرف کردن چین و چروک های پوست
  • از بین بردن لک و جای خال و جوش
  • فرم دهی صورت و ماساژ صورت
  • لیفتینگ پوست
  • رفع سلولیت

در روش درمانی تکار تراپی، عبور انتقال گرما به عمق دلخواهی از پوست، به وسیله به کارگیری میدان الکترومغناطیسی انجام می گیرد. برای انجام زیباسازی پوست، با تنظیم میزان گرمای وارده به پوست، بافت ها، کلاژن ها و فیبرها تحریک شده و سبب شکل گیری صحیح این اعضا می گردد.

در نتیجه این درمان، بافت ها کوتاه تر و مستحکم تر شده و کلاژن فیبرها، شکل محکم تری را به خود می گیرند که این امر، باعث می گردد که پوست، زیباتر جلوه کند. همچنین به کارگیری دستگاه تکار، سبب کم عمق شدن چین و چروک های روی پوست می شود.

با ادامه درمان، چین و چروک ها به صورت کامل، برطرف می گردند. در راستای این درمان، پروسه کلاژن سازی انجام می گیرد و پوست استحکام بیشتری پیدا می کند.  از طرفی درمان به روش تکار تراپی، در درمان سلولیت نیز موثر می باشد.

این روش، سبب یکنواخت کردن و شکل دادن به بافت چربی می گردد

این روش، سبب یکنواخت کردن و شکل دادن به بافت چربی می گردد و با دادن گرما به این بافت ها، آنها را انعطاف پذیر کرده و حالت پذیری آن ها را آسان تر می کند. با فشارهای طبیعی ناشی از تحریک عضلات، این بافت های چربی انعطاف پذیر، مجددا به فرم و شکل اصلی خود بازمی گردند و از حالت افتادگی پوست، جلوگیری می شود.

در این مقاله به بررسی موضوع تکار تراپی و فواید این روش در درمان بیماری های مرتبط با بافت های آسیب دیده، می پردازیم. در این زمینه، از راهنمایی های دکتر معینی به عنوان بهترین فیزیوتراپیست، بهره گرفته ایم.

از تمامی علاقمندان به این مبحث، دعوت می کنیم تا پایان این مبحث، ما را همراهی کنند.

کاربرد تکار تراپی در فیتنس

کاربرد تکار تراپی در فیتنس
کاربرد تکار تراپی در فیتنس

تکار تراپی برای افرادی که فیتنس کار هستند نیز تاثیرات بسیاری مثبتی را دارد. از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تحریک و تقویت عضلات
  • چربی سوزی
  • فرم دهی، لیفت و بازسازی پوست
  • تصحیح خواص کلاژن ها

کاربرد تکار تراپی در درمان آسیب ها

کاربرد تکار تراپی در درمان آسیب ها
کاربرد تکار تراپی در درمان آسیب ها

تکار تراپی یک درمان مؤثر برای آسیب های لیست شده در زیر می باشد:

  • تسکین درد و التهاب
  • جذب مایعات اضافی جمع شده در بدن بوسیله لنفاوی
  • گردن درد
  • کمر دردهای مزمن و حاد
  • خشکی مفاصل
  • التهابات مفصلی
  • بوریست و آسیب های تاندون
  • درمان و بهبود شکستگی استخوان
  • مشکلات مرتبط با متابولیسم سلولی
  • آسیب های مرتبط با استخوان و عضله
  • پارگی در قسمت تاندون و رباط
  • کمک به برنامه های توان بخشی
  • آسیب مرتبط با روتاتور کاف شانه
  • درد آرنج که در تنیس بازان شایع است
  • درد جلوی زانو که در دوندگان بیشتر مشاهده می شود

 

در این مقاله به بررسی موضوع تکار تراپی پرداخته یم. اگر به این موضوع علاقمند می باشید، با ما تا انتهای این مقاله، همراه شوید.

کاربرد تکار تراپی پیش و پس از عمل جراحی

کاربرد تکار تراپی پیش و پس از عمل جراحی
کاربرد تکار تراپی پیش و پس از عمل جراحی

تکار تراپی نه تنها پس از انجام عمل های جراحی، بلکه حتی پیش از انجام عمل های جراحی نیز، بسیار تاثیرات مثبتی را بر فرد می گذارد. این روش درمانی، پس از انجام عمل جراحی، سبب می گردد که ادم پس از جراحی، به سرعت جمع آوری شود.

از طرفی، این روش، باعث افزایش گردش خون می گردد و مایعات سطحی را نیز افزایش می دهد. همچنین سبب تخلیه سریع مایعات اضافی می گردد که این امر، تاثیر شایانی در کاهش تورم و ادم و درد پس از عمل جراحی، خواهد داشت.

علاوه بر این موارد، در تکار تراپی به صورت عمقی، گرما در عمق بافت نفوذ می کند که این امر سبب آسان تر نمودن و سرعت بخشیدن به، پروسه بازسازی و ترمیم بافت می گردد. از دیگر فواید روش درمانی تکار تراپی پس از عمل جراحی، کوتاه کردن دوره نقاهت می باشد.

از همین رو، بیمار می تواند در زمان کمتری بهبود پیدا کرده و با سرعت بالاتری توان از دست رفته خود را بازیابد.

ویژگی های دستگاه تکار تراپی

ویژگی های دستگاه تکار تراپی
ویژگی های دستگاه تکار تراپی

دستگاه تکار تراپی با بهره گیری از فرکانس های بالا با دامنه سیصد کیلو هرتز الی یک مگا هرتز می تواند عملکرد بازسازی اندام ها را، به خوبی انجام دهد. جالب است بدانیم که این میزان از انرژی که با این فرکانس بالا به بدن وارد می گردد، هیچ گونه عارضه ای را برای انسان، در بر نخواهد داشت. به بیانی دیگر، این روش، بدون هیچ عارضه جانبی می باشد.

روش درمانی تکار تراپی، سبب می گردد که جریان خون در رگ ها افزایش یافته که به دنبال آن، افزایش انرژی داخل سلولی، انجام می گیرد. این روش غشای سلولی را متعادل می کند و جریان عبوری از لنف و رگ ها را تقویت می کند.

از سوی دیگر، تکار تراپی، سبب ترمیم و بازسازی انواع آسیب های اسکلتی عضلانی می گردد

از سوی دیگر، تکار تراپی، سبب ترمیم و بازسازی انواع آسیب های اسکلتی عضلانی می گردد. برای افرادی که از درد بسیاری رنج می برند، این روش، تسکینی بر درد ایشان می باشد. دردهای عضلانی و استخوانی، هم باعث رنجش بیمار می گردند و هم فعالیت های حرکتی بیمار را تحت الشعاع قرار می دهند.

به همین جهت، بیشتر این نوع از بیماران، مجبور به حذف بسیاری از فعالیت ها از برنامه روزانه خویش می شوند. با روش درمانی تکار، این افراد مجددا می توانند به کارهای روزانه خویش بپردازند و تسکین درد خود را به تکار تراپی بسپارند و با ادامه روند درمانی، در انتظار بهبود باشند.

دستگاه تکار دو الکترود فعال و منفعل دارد. الکترود فعال دستگاه عموماً در دست فیزیوتراپیست می باشد. این شخص، الکترود را به صورت دستی و همراه با ماساژ و کمی فشار، بر روی بدن فرد و در قسمت های دردناک، هدایت می کند. الکترود منفعل، معمولاً بر روی قسمت کمر بیمار یا در قسمتی دور از مرکز درد قرار می گیرد تا به این روش مدار، بسته شود.

مقاله تکار تراپی کمر را ببنید.

در مقاله ای که پیش روی شماست، موضوع ” تکار تراپی ” مورد بررسی قرار گرفته است. در این راستا، به راهنمایی های دکتر معینی، فیزیوتراپیست برتر در زمینه انجام درمان تکار تراپی، پرداخته ایم.

از تمامی علاقمندان به این موضوع، دعوت می کنیم تا انتهای این مبحث، با ما همراه شوند.

تعداد جلسات تکار تراپی

تعداد جلسات تکار تراپی
تعداد جلسات تکار تراپی

پیش از هر چیز، ذکر این نکته بسیار مهم می باشد که تعداد جلسات تکار تراپی و مدت زمان هر جلسه می بایست توسط پزشک معالج، به دقت بررسی و برای بیمار تجویز گردد. لذا از هرگونه اقدام خودسرانه در این زمینه می بایست پرهیز نمود.

اما به صورت کلی، جلسات تکار تراپی، عموماً از 20 دقیقه تا 40 دقیقه، به طول می انجامند. در طول هفته این جلسات یک تا سه بار، انجام می شوند. تعداد جلسات استفاده از درمان تکار تراپی، ارتباط مستقیمی با شرایط بیمار دارد. در برخی از موارد حتی بیمار ناچار به انجام درمان، به صورت روزانه می شود.

که همان طور که به آن اشاره شد، یک فیزیوتراپیست ماهر، می تواند به دقت تعداد جلسات لازم برای درمان و بهبود بیمار را بررسی کرده و بر طبق برنامه مشخص و تنظیم شده، اقدام به انجام جلسات درمانی بنماید.

کاندیدهای انجام تکار تراپی

بدون تردید این روش درمانی تاثیرات بسیار مثبتی را بر روی افراد از هر جنسیت و سنی دارد. عموماً تکار تراپی برای بانوان و ورزشکاران بسیار توصیه می گردد. اما به توصیه دکتر معینی، فیزیوتراپیست با تجربه و حاذق، پیش از انجام این روش درمانی، بهتر است با یک فیزیوتراپیست مجرب مشورت شود.

عوارض ناشی از تکار تراپی

به جرات می توان گفت که روش درمانی تکار تراپی هیچ گونه عوارض را برای فرد به دنبال نخواهد داشت. در روش درمانی تکار تراپی، از جریان الکتریسیته یا همان برق، بهره گرفته می شود. اما این جریان، به هیچ عنوان، خطری برای بیمار ندارد.

گرمای خوشایندی که از این دستگاه در بافت آسیب دیده بیمار پخش می گردد، سبب تسکین وی و احساس آرامش بیمار می گردد. لازم به ذکر است در طول جلسه درمان، فیزیوتراپ دائما می بایست احساس بیمار را جویا شود تا چنان چه فرد کوچکترین احساس ناراحتی داشته باشد، برطرف نماید.

این درمان، یک روش آرامش بخش و لذت بخش می باشد که نتایج مثبتی را برای بیمار به دنبال خواهد داشت. دکتر معینی در این زمینه، توصیه می کند که فیزیوتراپ در هنگام جلسات تکار تراپی، میزان امپدانس الکتریکی را دائما به صورت داینامیک، کنترل نماید.

این امپدانس الکتریکی، میزان قدرت دستگاه را و عملکرد آن را بر روی بافت آسیب دیده، کنترل می نماید. لذا بهتر است، بر طبق شرایط، میزان گرما را کنترل نماید. گرمای ایجاد شده توسط دستگاه تکار، سبب تسکین و بهبود بافت می گردد.

بسیاری از افراد، تصور می کنند که تکار تراپی با درد همراه می باشد

بسیاری از افراد، تصور می کنند که تکار تراپی با درد همراه می باشد. اما این باوری نادرست است. درمان به روش تکار تراپی، بدون هیچ گونه درد می باشد. از طرفی می توان گفت که این درمان، به نوعی تسکین دهنده درد نیز می باشد. هنگامی که بیمار گرما را در ناحیه تحت درمان احساس می کند، حس بسیار خوبی به وی دست می دهد که این امر، سبب احساس رضایت در بیمار می گردد.

در این مقاله به بررسی موضوع تکار تراپی پرداخته ایم. در این راستا، از دکتر معینی به عنوان بهترین فیزیوتراپیست و مجرب در امر تکار تراپی، راهنمایی جسته‌ایم.

چنان چه تا به اینجای مقاله برای شما دوستان عزیز، جذاب بوده است،

ما را تا انتهای این مبحث، همراهی بفرمایید.

مدت زمان ماندگاری تکار تراپی

مدت زمان ماندگاری تکار تراپی
مدت زمان ماندگاری تکار تراپی

بدون تردید، درمان از نوع تکار تراپی، بستگی مستقیمی به نوع بیمار و مشکلات وی دارد. از طرفی هر بیمار شرایط متفاوتی با بیمار دیگر دارد. لذا در برخی از شرایط که بیماران مشکلات مشابهی را دارند، حتی با یک روش درمانی مشابه، طول درمان متفاوتی را تجربه کرده اند.

تکار تراپی، یک روش درمانی سریع و با دوام می باشد. دائمی بودن شرایط بهبودی، ارتباط مستقیمی با خود بیمار دارد. از طرفی عموماً فیزیوتراپیست به بیماران تحت درمان، پاره از توصیه ها و تمرینات را ارائه می نماید.

بسته به اینکه بیمار تا چه میزان به انجام توصیه های پزشک پایبند بوده است، پایداری این درمان، متفاوت می باشد. در نتیجه با رعایت نکات ذکر شده از جانب پزشک می توان از دائمی بودن درمان، اطمینان حاصل کرد.

از دیگر مزایای تکار تراپی می توان به تاثیر فوری آن بر درمان قسمت آسیب دیده اشاره کرد. تنها پس از گذشته لحظاتی کوتاه از آغاز درمان، بیمار تغییرات ناشی از تسکین درد را تجربه خواهد کرد. البته باید توجه شود که درمان به روش تکار تراپی در یک دوره مشخص و تحت نظر فیزیوتراپیست انجام می گیرد و تا پایان این دوره، بهبودی به صورت تدریجی، ادامه خواهد داشت.

 

همان طور که در بخش های پیشین اشاره شد، تکار تراپی نوعی از درمان فیزیوتراپی به شمار می رود. از این رو، بر آن شدیم تا در این بخش به توضیحی کوتاه در امر فیزیوتراپی بپردازیم. با ما همچنان همراه باشید.

فیزیوتراپی چیست

فیزیوتراپی از انواع روش های درمانی غیر تهاجمی می باشد. فیزیوتراپی روش ایمن می باشد که فواید و محاسن بسیاری را برای فرد به همراه دارد. سن و سال در فیزیوتراپی اهمیتی ندارد و هر کس با هر توان، متناسب با شرایط جسمی و فیزیکی که دارد، می تواند اقدام به فیزیوتراپی کند.

هر فرد در هر سن و سالی، می تواند به بیماری های عصبی و عضلانی و اسکلتی دچار شود. به کمک فیزیوتراپی، فرد می تواند دوباره توانایی جسمی خویش را باز پس گیرد. فیزیوتراپی به روش های متفاوتی انجام می گیرد.

به عنوان نمونه می توان به روش تحریک الکتریکی اشاره کرد. این روش، می تواند درد را تسکین داده و کارایی مفاصل و توانمندی حرکتی را تا حد قابل توجهی افزایش دهد. همچنین، فیزیوتراپی، با از بین بردن درد و بهبود آن، از انجام عمل های غیرضروری جلوگیری می نماید.

از طرفی، در شرایطی که انجام عمل جراحی، اقدامی اجتناب ناپذیر باشد، فیزیوتراپی در تسریع بهبود بیمار، پس از انجام عمل جراحی، بسیار تاثیر گذار می باشد.

در این مقاله به بررسی موضوع ” تکار تراپی ” پرداخته ایم. در این بخش از مقاله، به توضیحی کوتاه در زمینه فیزیوتراپی معینی خواهیم پرداخت.

چنان چه شما نیز از دردهای مفصلی و استخوانی رنج می برید، مراجعه به این مرکز را به شما توصیه می کنیم.

با ما همچنان همراه باشید.

شرحی بر فیزیوتراپی معینی

شرحی بر فیزیوتراپی معینی
شرحی بر فیزیوتراپی معینی

سرکار خانم ساناز معینی، موسس و مدیر فنی فیزیوتراپی معینی می باشند. ایشان از دانشگاه شهید بهشتی فارق التحصیل شده اند و اکنون از اعضای انجمن فیزیوتراپی ایران می باشند.

ایشان همراه و همگام با کادری خبره و باتجربه در زمینه فیزیوتراپی آماده خدمات رسانی به عزیزان نیازمند به انجام  فیزیوتراپی می باشند. از جمله خدمات فیزیوتراپی معینی، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

ارتوپدیک:

آرتروز، کمر درد، زانو درد، گردن درد، شانه درد و …

نورولوژیک

سکته مغزی، ام اس، بلز و …

روماتولوژیک

روماتوئید آرتریت، اسپوندیلیت، انکیلوزان و ..

آسیب های ورزشی

پارگی Acl، منیسک، رباط های زانو، در رفتگی مفاصل مختلف و …

شکستگی ها

مچ پا، مچ دست، شانه، لگن، سر ران و …

جراحی ها

تعویض مفصل زانو، تعویض مفصل ران، تعویض مفصل شانه، جراحی فتق دیسک کمر و …

لازم به ذکر است که، تمامی این خدمات با بهره گیری از پیشرفته ترین امکانات به روز دنیا انجام می گیرد. از جمله این تجهیزات می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

الکتروتراپی

  • لیزر تراپی
  • مکانو تراپی
  • سوزن درمانی
  • تیپینگ

از مزایای دیگر مرکز فیزیوتراپی معینی، مکان آرام و شاد آن می باشد که همواره باعث آرامش خاطر و اطمینان بیماران می گردد. بدون تردید این امر، در روند بهبودی ایشان، تاثیرات مثبتی را به همراه خواهد داشت.

ختم کلام

ختم کلام
ختم کلام

امروزه با پیشرفت های چشمگیری که در علم پزشکی شده است، روز به روز شاهد روش های جدید درمانی می باشیم. رشته فیزیوتراپی نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد و به تازگی روش تکار تراپی را برای درمانی بیماری های عضلانی و مفصلی، ارائه کرده است.

تکار تراپی یک روش درمانی غیرتهاجمی می باشد که در آن، به کمک جریان الکترومغناطیس، گرما را به بافت آسیب دیده وارد کرده و سبب تسکین و بهبود در بیمار می شود. علاوه بر این، این روش درمانی تاثیرات مثبتی را در زمینه زیبایی به همراه دارد.

مرکز درمانی دکتر معینی با سال های تجربه در زمینه امور فیزیوتراپی و با بهره گیری از پرسنلی خبره و کارآمد، آماده خدمات رسانی به عزیزان نیازمند به انواع درمان های فیزیوتراپی و به خصوص درمان از نوع تکار تراپی، می باشند.

در این مقاله به بررسی موضوع ” تکار تراپی ” پرداختیم. امید است که مطالب ذکر شده در این مقاله برای شما علاقمندان به این مبحث، مفید واقع شده باشد.

Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید.